Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Αλλοδαποί κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου για να αποδράσουν



Κινηματογραφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Λιτοχώρου, όταν δύο Ρουμάνοι κακοποιοί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί νωρίτερα να κλέβουν αυτοκίνητα, έβαλαν φωτιά στο κελί τους με σκοπό να αποδράσουν.

Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι είναι αδέρφια 28 και 32 ετών, συνελήφθησαν την ώρα που έσπαζαν παράθυρο αυτοκινήτου με σκοπό να το διαρρήξουν και να αφαιρέσουν πολύτιμα αντικείμενα που θα έβρισκαν στο εσωτερικό του.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο κρατητήριο του Τμήματος, όμως ο ένας από αυτούς, γύρω στα μεσάνυχτα, προφασιζόμενος ότι θέλει να πάει τουαλέτα κατάφερε να δημιουργήσει πανικό, καθώς άρχισε να χτυπάει αρχικά το κεφάλι του στον τοίχο και στη συνέχεια σε γυάλινη εσωτερική πόρτα.


Ο δράστης οδηγήθηκε και πάλι στο κρατητήριο, ωστόσο έβαλε φωτιά σε κλινοσκεπάσματα με σκοπό την απόδραση.

Αστυνομικοί έτρεξαν να σβήσουν την πυρκαγιά, ενώ οι δράστες για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κατερίνης, ενώ σήμερα θα βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα.

Παράλληλα θα γίνει έρευνα στο σπίτι τους στην Λεπτοκαρυά.


http://www.zougla.gr/news.php?id=50708

Δεν υπάρχουν σχόλια: