Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Αστυνομικοί κτυπήθηκαν άγρια στην οδό Ερμού με ρόπαλα από Αφρικανούς!


Με εντολή «άνωθεν» εμφανίστηκαν στην περιοχή μετά το επεισόδιο αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να ερευνήσουν τυχόν ευθύνες(!!!) των λιντσαρισθέντων αστυνομικών…

Ήταν να μην ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου ο υπουργός, με την ενθάρρυνση των λαθρομεταναστών να καταγγέλλουν αστυνομικούς για… βασανιστήρια. Τώρα που τους άνοιξε, η κοινωνία ολόκληρη είναι αναγκασμένη να δρέψει τους καρπούς της ασυδοσίας. Ιδού τα αποτελέσματα της καταστρεπτικής πολιτικής Χρυσοχοΐδη:

Πρώτο παράδειγμα: Δύο Αφρικανοί, λαθρομετανάστες βεβαίως, έκαναν καταγγελία εις βάρος αστυνομικών, ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τους ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο (!!!) σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι των Αθηνών. Η «καταγγελία» έγινε μέσα από τα γραφεία οργανώσεως “κατά του ρατσισμού” και φανερώνει ότι από δω και πέρα οι κύκλοι των «γνωστών-αγνώστων» θα στήσουν φάμπρικα με παρόμοιες καταγγελίες,με στόχο την κατατρομοκράτηση των αστυνομικών, που ως φυσικό επακόλουθο θα έχει την πλήρη αδρανοποίησή τους μπροστά στο εισαγόμενο έγκλημα. Για να το πούμε λιανά, οι αλλοδαποί κακοποιοί θα κλέβουν, θα βιάζουν, θα σφάζουν και θα τρομοκρατούν και οι αστυνομικοί δεν θα επεμβαίνουν υπό τον φόβο της καταγγελίας!

Δεύτερο παράδειγμα: Σήμερα το πρωΐ, δύο ένστολοι νεαροί αστυνομικοί που περιπολούσαν στην οδό Ερμού, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση με ρόπαλα από Αφρικανούς λαθρομετανάστες, που πουλούσαν παράνομα τσάντες κ.α. αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός τους, σώθηκαν δε από τα χειρότερα μετά από την επέμβαση αγανακτισμένων καταστηματαρχών της περιοχής, που κυνήγησαν τους αποθρασυνθέντες αλλοδαπούς. Το άκρον άωτον του εξευτελισμού κάθε εννοίας κυρίαρχου κράτους; Δύο ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση, με διαταγή «άνωθεν», εμφανίστηκαν στην περιοχή αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να διερευνήσουν τυχόν ευθύνες (!!!) των λιντσαρισθέντων αστυνομικών για το επεισόδιο. Ευτυχώς για τους κακοποιημένους αστυνομικούς, οι καταστηματάρχες της περιοχής περιέγραψαν τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν κι έτσι τουλάχιστον δε θα καταλήξουν και δαρμένοι και «κερατάδες»!

Υ.Γ. ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΕΡΕΥΝΑ!

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/01/05/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%AC%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B4/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας το κάνουμε πράξη σιγά-σιγά ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Όποιος πραγματικά αγαπάει την Πατρίδα του:

-δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
-δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
-δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
-δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
-δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
-δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
-δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.
Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ