Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 55χρονης


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ως δράστης κατηγορείται ένας 43χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη.

Το πτώμα είχε εντοπιστεί στις 29 Δεκεμβρίου ,όταν γείτονες του θύματος ανησύχησαν από το γεγονός ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός της.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα, μετά το έγκλημα παρέμεινε στην περιοχή, όπου εργάζονταν σε διάφορες επιχειρήσεις και σε αγροκτήματα.

Ήταν δε σεσημασμένος για κλοπές και οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση έφτασαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του, από τα δακτυλικά του αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος.

Ερευνάται εάν κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, διότι το θύμα, όπως έγινε γνωστό, εδέχετο στο σπίτι του διάφορα άτομα.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9270820

Αυτοί είναι οι αυριανοί ''Έλληνες'' που ετοιμάζεται να νομιμοποιήσει o κος Παπανδρέου. Μπήκε παράνομα στην χώρα , τον έπιασαν για κλοπές και αντί να τον ‘’σουτάρουν ‘’ πίσω στην Πατρίδα του ,τον αφήσαν να μείνει στην Ελλάδα μέχρι να σκοτώσει.


ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html