Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2010

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ΥΠΕΡ της αποκτήσεως ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος ως γνωστόν ανήκει στον χώρο της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας, πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, συμπαρατάχθηκε ανοιχτά με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά των μεταναστών, για την οποία η Ρηγίλλης δεν έχει πάρει ακόμη ξεκάθαρη θέση.

«Εχω άποψη ως δήμαρχος, έχω εκφραστεί σε ανύποπτο χρόνο ότι τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα και αποκτούν ελληνική παιδεία… και επιθυμούν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια να την παίρνουν, είμαι υπέρ». Αφησε ανοιχτό να δει θετικά και άλλες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ. «Σε ό,τι αφορά το υπό σύνταξη νομοσχέδιο, αφήστε να το δούμε στις τελικές του διατάξεις, να το συζητήσουμε και ανάλογα θα τοποθετηθούμε και σαν Τοπική Αυτοδιοίκηση γιατί δεν αφορά μόνο την Αθήνα, αφορά όλους τους δήμους της χώρας», δήλωσε.

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/01/02/%CE%BF-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια: