Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συλλήψεις λαθρομεταναστών


Συνέλαβαν 12 μελλοντικούς ’’ ΈΛΛΗΝΕΣ’’



Μέσα σε χαρτοκιβώτια με πορτοκάλια είχαν κρύψει ένας 47χρονος αλλοδαπός, οδηγός φορτηγού, κι ο 18χρονος συνοδηγός του 11 παράνομους οικονομικούς μετανάστες κι ένα αγόρι μόλις 10 ετών.

Τους αλλοδαπούς ανακάλυψαν υπάλληλοι του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, ύστερα από έρευνα που διεξήγαγαν στο όχημα. Αμέσως μετά, γύρω στις 4.30 το απόγευμα, συνέλαβαν το 47χρονο και τον νεαρό συνοδηγό του.

Οι ένδεκα αλλοδαποί επίσης συνελήφθησαν, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99272&cid=4


Συλλήψεις μη νόμιμα εισερχομένων μελλοντικών’’ Ελλήνων’’



Στις 00.10΄ χθες βράδυ,στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Ά και ΄Β Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνέλαβαν δύο Αλβανούς γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με δύο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας τους, τρεις (3) λαθρομετανάστες, εκ των οποίων η μία συνόδευε τα δύο ανήλικα τέκνα της, με τελικό προορισμό την Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έναντι χρηματικής αμοιβής.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν από το Ά Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών που διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: