Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Συλλήψεις για ναρκωτικά



Συλλήψεις για ναρκωτικά στα Ιωάννινα

Αλλοδαποί με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Άρτας διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών που τους έστελναν συνεργάτες τους στην Αθήνα, για να τα προωθήσουν στη συνέχεια στα Γιάννινα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συγκέντρωναν το τελευταίο χρονικό διάστημα πληροφορίες γι΄ αυτή την παράνομη δραστηριότητα των αλλοδαπών και όταν ενημερώθηκαν ότι ένας ύποπτος Πακιστανός θα ταξίδευε από την Αθήνα στην Άρτα, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και θα κατέχει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, την οποία στη συνέχεια θα μετέφερε στα Γιάννινα, έθεσαν σε παρακολούθηση την περιοχή του ΚΤΕΛ Άρτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της περιοχής.

Χθες το βράδυ, ο Πακιστανός έφθασε στην Άρτα και αφού παρέλαβε από τον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου ένα σάκο, στη συνέχεια με ταξί κινήθηκε στον επαρχιακό δρόμο Άρτας - Κωστακιών και σταμάτησε μπροστά από πολυκατάστημα όπου και συναντήθηκε με τέσσερις αλλοδαπούς. Αμέσως συνελήφθησαν όλοι και μέσα στον ταξιδιωτικό σάκο βρέθηκε νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 505 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται για να συλληφθούν και οι συνεργάτες των δραστών στην Αθήνα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/09/2009_299155


Ιρακινοί διακινητές με "ζαχαροπλαστικές γνώσεις"

Στα χέρια των ανδρών της ειδικής ομάδας δίωξης λαθρομεταναστών Αθηνών έπεσαν τρεις Ιρακινοί με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες είναι μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και σχετίζονται με τον προηγούμενο ευφάνταστο Ιρακινό, ο οποίος διακινούσε χασίς σε μορφή κέικ.

Συγκεκριμένα, ο ένας Ιρακινός συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την ώρα που παρέδιδε μικροποσότητες χασίς σε πελάτη, κάτω από μία πολυκατοικία, επί της οδού Ξούθου, στην Ομόνοια.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ερεύνησαν το διαμέρισμα του, όπου και βρήκαν ακόμη δυο ομοεθνείς του, 530 γραμμάρια κατεργασμένο χασίς σε μορφή κέικ, και 120 γραμμάρια όπιο.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=64695&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: