Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Προσπάθησε να τον πνίξει με συρματόσχοινο

Με μία θηλιά από συρματόσχοινο προσπάθησε να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με έναν 51χρονο Έλληνα, ένας 43χρονος Αλβανός.

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο 8ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Πολύκαστρου – Κιλκίς, όπου ο 43χρονος ακινητοποίησε με το αυτοκίνητό του το όχημα που οδηγούσε το 51χρονος.

Στη συνέχεια ο δράστης κατέβηκε από το αυτοκίνητο και κρατώντας ένα κομμάτι συρματόσχοινο πλησίασε προς το θύμα του. Ο Αλβανός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του 51χρονου και μετά από πάλη λίγων λεπτών κατάφερε να τυλίξει στον λαιμό του το συρματόσχοινο.

Από την πίεση που του ασκήθηκε ο 51χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ ο δράστης, πιστεύοντας ότι το θύμα είχε εκπνεύσει, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Λίγη ώρα αργότερα ο Έλληνας ανέκτησε τις αισθήσεις του και πήγε μέχρι το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε το περιστατικό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο λαιμό.

Ο Αλβανός δράστης εντοπίστηκε αργότερα από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Πολυκάστρου και συνελήφθη. Ο 43χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Κιλκίς και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=57193&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: