Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Συγκινητικό: ο δυστυχισμένος μετανάστης του π.Εφετείου δείχνει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους Έλληνες


Μάλλον οικοδόμος καθώς κρατά μια βαριοπούλα…

Αργά το απόγευμα και στην στροφή της Σωκράτους ο κόσμος της συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας εναντίον της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στρίβει δεξιά ώστε να λήξει η εκδήλωση με την απόθεση των υλικών σε μια αποθήκη.

Απέναντι, στην παράνομη κατάληψη του παλ.Εφετείου, διακρίνονται κάποιες γνωστές φιγούρες: δημοσιογράφοι, μέλη μαρξιστικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων, αλλά και τύποι που από το ντύσιμό τους προδίδουν ότι πρόκειται για αναρχικούς.

Από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια του πολυόροφου κτιρίου των 10.000 τ.μ., αρχίζουν να εκσφεντονίζονται μάρμαρα, πέτρες, μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα, σε ένα πλήθος στο οποίο υπήρχαν ηλικιωμένοι αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά. Η επίθεση ήταν ΑΚΡΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ, καθώς χώρος κάλυψης του κόσμου δεν υπήρχε, ενώ ακόμα κι οι ίδιοι οι αστυνομικοί δυσκολεύονταν να προστατεύσουν τον εαυτό τους (τραυματίστηκαν κι οι ίδιοι).

Αυτή η άνανδρη επίθεση από τους παράνομους εγκληματίες λαθρομετανάστες και τους υποστηριχτές τους ήταν που ξεχύλησε το ποτήρι, αλλά η αγανάκτιση του κόσμου για άλλη μια φορά περάστηκε μέσω των media ως “ρατσιστική” επίθεση.Η κυρία Γεωργία Δαμά της Ελευθεροτυπίας, παρασέρνεται από τον ενθουσιασμό της και γράφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στο άρθρο της ότι οι συγκεντρωμένοι στο εφετείο (Σύριζα,Δίκτυο,YRE, αναρχικοί, μετανάστες και λοιποί) “..φώναζαν όλοι μαζί συνθήματα: «Τσακίστε τους φασίστες», «Ποτέ ρατσισμός», «Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τούς κρεμά»…”. Μετά από λίγες λέξεις ακριβώς αλλάζει απότομα ύφος και μας ενημερώνει για τα λόγια του “επικεφαλούς” τους: “…δεν έχουμε σκοπό να πειράξουμε κανέναν…”. Φυσικά και δεν είχαν σκοπό να πειράξουν κανένα, οι άμοιροι, θλιμένοι κι αδικημένοι μετανάστες.

Δείτε πως χαιρετάει τον κόσμο, τους Έλληνες δηλαδή, ο εν λόγω αδικημένος μετανάστης από το μπαλκόνι του π.Εφετείου. Δείχνει την ευγνωμοσύνη του που το κράτος κάνει τα στραβά μάτια και μπορεί και μένει παράνομα στην χώρα μας. Ακολουθούν ανάλογες αποκαλύψεις.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/11/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CF%83%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83/#more-8091

Δεν υπάρχουν σχόλια: