Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Συνέλαβαν τον αδερφό της Τάμτα για ληστεία


Αδελφός της γνωστής τραγουδίστριας Τάμτα είναι ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από πολίτη, μετά από ληστεία που διέπραξε μαζί με συνεργό του, σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου.

Οι δύο δράστες, με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν τα χρήματα από τα ταμεία και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν. Ένας πελάτης. ο οποίος κατεδίωξε τους ληστές, κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 22χρονο και λίγα λεπτά αργότερα τον παρέδωσε στο πλήρωμα περιπολικού, το οποίο είχε σπεύσει στο σημείο.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρήματα της ληστείας, ενώ ο συνεργός του, κατάφερε να διαφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη κατοχή του είχε και τα όπλα που χρησιμοποίησαν.

Από την προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του Βύρωνα, προέκυψε η εμπλοκή του σε άλλες τέσσερεις κλοπές σε διαμερίσματα, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Σε βάρος του 22χρονου που κατάγεται από τη Γεωργία, σχηματίσθηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Πλέον, οι έρευνες προσανατολίζονται στον εντοπισμό του συνεργού του.

http://www.zougla.gr/news.php?id=39361

Δεν υπάρχουν σχόλια: