Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Συλλήψεις λαθρομεταναστών



Συνελήφθησαν 26 λαθρομετανάστες κοντά στο Φαρμακονήσι

26 αλλοδαποί εκ των οποίων 10 ανήλικοι και 1 γυναίκα, εντοπίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Φαρμακονησίου και συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από άνδρες του Λιμενικού.

Όπως ανακοινώθηκε οι λαθρομετανάστες οι οποίοι στερούνταν νόμιμων εγγράφων είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια με πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο.

Προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Λέρου.

http://www.zougla.gr/news.php?id=38785

Λαθρομετανάστες και διακινητής στα χέρια της Αστυνομίας

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν, χθες το βράδυ, στο 14ο χλμ εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής, έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε τρεις λαθρομετανάστες σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον διακινητή και τους λαθρομετανάστες, ενώ κατέσχεσαν το αυτοκίνητο.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=38954

Μετέφεραν αλλοδαπούς με φορτηγό


Με φορτηγό προσπαθούσαν δυο διακινητές, 24 και 25 ετών, να φυγαδεύσουν 16 λαθρομετανάστες στη Θεσσαλονίκη (εκ των οποίων οι 6 ανήλικοι), όταν άντρες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στη περιοχή των Διαβατών.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων ατόμων.

http://www.zougla.gr/news.php?id=39112


Συνελήφθησαν λαθρομετανάστες στη Σάμο


Συνολικά 27 άτομα συνέλαβε, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, το προσωπικό των Λιμενικών Αρχών Σάμου. Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες ήταν 11 άνδρες, 6 γυναίκες και 10 ανήλικα και συνελήφθησαν, στην θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, από προσωπικό πλωτού σκάφους.

Όπως ανακοινώθηκε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, προερχόμενοι, κατά δήλωσή τους, από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, η οποία κατασχέθηκε.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν για προληπτικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

http://www.zougla.gr/news.php?id=39038

Δεν υπάρχουν σχόλια: