Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2010

Νέα Δημοκρατία – Μαριέττα Γιαννάκου: «Θεός φυλάξει! Κανένα δημοψήφισμα»!Σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό flash και σε ερώτηση σχετική με το νομοσχέδιο για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, πήρε ευθέως θέση ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι υπέρ του δημοψηφίσματος για ένα τέτοιο θέμα… Η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία κάλυψε απόλυτα εν ονόματι της «ελευθερίας» το προκλητικό για το εθνικό αίσθημα βιβλίο της ιστορίας της Ρεπούση, επανέρχεται με μία ακόμη πρόκληση! Δεν είναι η πρώτη φορά και παλαιότερα στις αρχές με μέσα ακόμη της δεκαετίας του ’90 σε δήλωσή της σε τηλεοπτικό σταθμό η Μαριέττα Γιαννάκου είχε πει ότι το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα το λύσουν… οι λαθρομετανάστες!

Συγκεκριμένα, η δήλωσή της στον Flash είχε ως εξής: «Η Ν.Δ. δεν προκρίνει κανένα δημοψήφισμα. Θεός φυλάξει! Σε ποια χώρα έγινε δημοψήφισμα για τέτοιο αντικείμενο;».

Ασφαλώς σε καμμία, γιατί σε καμμία χώρα δεν σκέφτηκε κανείς να μοιράσει ιθαγένεια (δηλαδή εθνική καταγωγή σε λαθρομετανάστες)! Σημειώνεται ότι την δήλωση της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία δεν μίλησε προσωπικά, εξ ου και το η Νέα Δημοκρατία, που είπε στην δήλωσή της και όχι εγώ προσωπικά, δεν αποκήρυξε το κόμμα της Ν.Δ., που σημαίνει ότι την υιοθετεί. Ας αφήσουν λοιπόν τα πολιτικάντικα διάφοροι κύριοι και ας παραδεχθούν ότι αποτελούν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ (δια της ένοχης σιωπής-συνενοχής) σε αυτό το ολέθριο νομοσχέδιο.

ΙΜΙΑ 2010 – ΟΜΙΛΙΕΣ – 1ο Μέρος


http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/02/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%E2%80%93-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AD%CF%84%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια: