Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Εικόνες και λόγια για μία μεγάλη νύχτα

Πλατεία Ομονοίας

Οι καρδιές των Ελλήνων γέμισαν με θάρρος. Μέχρι τώρα μας έλεγαν πως είμαστε λίγοι, πως ο εχθρός είναι πανίσχυρος, πως κάθε αγώνας είναι μάταιος. Σήμερα όλοι λένε: «πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο πλευρό σας». Η μάζα έλκεται από τη δύναμη.

Η χθεσινή συγκέντρωση εξέφρασε ξεκάθαρα τη δύναμή μας. Μέσα σε κλίμα εχθρικό, μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής, καταφέραμε να κατεβάσουμε στο δρόμο πέντε χιλιάδες Έλληνες. Με απόλυτη πειθαρχία και οργάνωση κατακτήσαμε για μία νύχτα το κέντρο της Αθήνας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αύριο θα κατακτήσουμε ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια του εμβατηρίου, που χιλιάδες στόματα τραγούδησαν και χθες στην πλατεία Ιμίων:

«Χτυπάτε αλύπητα, με λύσσα, με φοβέρα

Με θάρρος σύντροφοι τα τείχη των εχθρών

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ»

Οδός Πανεπιστημίου

Προπύλαια

Στο βήμα ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο

Ενημερώνουμε τους φίλους της ιστοσελίδας πως αύριο θα δημοσιευθεί τηλεοπτικό υλικό με τις ομιλίες στην πλατεία Ιμίων. Εντός των ημερών θα ανέβει και το βίντεο-αφιέρωμα στη μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση των τελευταίων δεκαετιών.

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/01/31/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1/#more-21407

Δεν υπάρχουν σχόλια: