Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Να πολλαπλασιάσουμε τους Άγιους Παντελεήμονες



Η απάντηση των Εθνικιστών στη σχεδιαζόμενη νέα Άλωση του Ελληνισμού: Ενάντια στους «νόμους» της εξουσίας, ενάντια στις κάλπικες «αντιδράσεις» των αστών μα πάνω απ’ όλα « φιλήσυχων πατριωτών»… Εναντίον Όλων!

Έτυχε πριν λίγες μέρες να περάσω βράδυ από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στην οδό Αχαρνών. Στις καφετέριες, στην παιδική χαρά και στα σκαλιά της εκκλησίας κάθονταν κάτοικοι όλων των ηλικιών, με ένα κοινό στοιχείο που μέχρι πρότινος θα με ξάφνιαζε σε μια αντίστοιχη νυχτερινή βόλτα στην «κατεχόμενη» Αθήνα: Ήταν όλοι Έλληνες.

Ο ι γέροντες συζητούσαν στα παγκάκια και τα γύρω μπαράκια και οι καφετέριες ήταν γεμάτα από νεολαία. Στα βλέμματα όσων αντίκρισα διέκρινα ένα αίσθημα ανεμελιάς, ασφάλειας και σιγουριάς, ένα αίσθημα που απ΄ ότι έχω καταλάβει από τις διηγήσεις των μεγαλύτερων υπήρχε στην Πατρίδα μας πολλά χρόνια πριν, σίγουρα πριν τα χρόνια της «ελπιδοφόρας» δημοκρατικής αλλαγής του ’74. Κατά τα άλλα στους υπόλοιπους δρόμους, απ’ όπου πέρασα η κατάσταση ήταν ίδια και απαράλλακτη. Ελληνίδες να περπατούν με τον φόβο μήπως και πεταχτεί από τη γωνία κάποιος εγκληματίας ασιάτης ή αφρικανός που κάποιοι τους έφεραν και τους εγκατέστησαν με το «στανιό» μέσα στις γειτονιές μας, προφανώς για να συμβάλλουν και αυτοί με τον «πολιτισμό» τους στην ανάπτυξη της νεοελληνικής κοινωνίας μας. Περπατούσα και έβλεπα μόνο ξένους και όσοι Έλληνες κυκλοφορούσαν το έκαναν, δυστυχώς, βιαστικά και με κατεβασμένο το κεφάλι, γεμάτοι φόβο. Έτσι εξηγούνται και τα αποτελέσματα δημοσκόπησης μίας από τις πλέον γνωστές εταιρίες που μάλιστα χρηματοδοτούνται αδρά από τα κόμματα εξουσίας για να παρουσιάζουν συγκεκριμένα πάντα «επιστημονικά» ευρήματα. Μόνο που σε αυτή τη περίπτωση, δεν μπόρεσαν να κρύψουν την τραγική πραγματικότητα.

Το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται ασφαλείς στη χώρα μας και το 65,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι κινδυνεύει. Και σε απάντηση όλων αυτών, το άρρωστο πολιτικό μας σύστημα, αυτό το οποίο υποτίθεται ότι εκφράζει τη βούληση της πλειοψηφίας του λαού, όχι μόνο κλείνει τα μάτια αλλά δρομολόγησε ήδη την «ελληνοποίηση» εκατομμυρίων αλλοφύλων. Απέναντι σε αυτή την εξέλιξη που αποτελεί τη σύγχρονη Άλωση του Ελληνισμού υπήρξαν οι γνωστές για τα μάτια του κόσμου «αντιδράσεις» κάποιων «εθνικοπατριωτών» του γλυκού νερού που εντοπίζουν το πρόβλημα στην επικείμενη «αλλοίωση του εκλογικού σώματος» ενώ συζητούν την σταδιακή παροχή της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών και αργότερα και σε αυτούς τους ίδιους τους μετανάστες, αφού το πρόβλημα είναι πόσα χρόνια μένουν στην Ελλάδα…

Μοναδική αληθινή φωνή αντίστασης η σταθερή και αμετακίνητη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία σίγουρα τους χαλάει τη «σούπα»: ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

Για εμάς δεν «γίνεται» κάποιος Έλληνας με την ψήφιση ενός νόμου, την παροχή κάποιων εγγράφων ή πιστοποιητικών από τους χαρτογιακάδες της διοίκησης… Για εμάς μετράει πάνω απ’ όλα το Αίμα, η καταγωγή, τα κόκκαλα των προγόνων μας που βρίσκονται θαμμένα στις εσχατιές του κόσμου, όπου ζεί και θα ζεί για πάντα ιστορικά ο Ελληνισμός, οι διηγήσεις του παππού για τους αγώνες που δόξασαν το Έθνος… Εδώ δεν μιλάμε για φορολογικές δηλώσεις και κτηματολόγια, εδώ μιλάμε για την βιολογική και ιστορική πραγματικότητα που δεν αλλάζει όσο και να χτυπιούνται!

Συνεχίζοντας τη βόλτα μου πέρασα και από την πλατεία Βικτωρίας, λίγο πιο πάνω από τη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Η αντίθεση σε όλο της το μεγαλείο. Προς στιγμήν νόμισα ότι βρισκόμουν σε πλατεία του Μπαγκλαντές ή ακόμη χειρότερα της… Νιγηρίας. Ίχνος Έλληνα σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας της Ελλάδος… Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν, χωρίς Έλληνες, ένας πολυφυλετικός και πολυεθνικός αχταρμάς χωρίς ταυτότητα. Πάνω απ’ όλα τρέμουν μήπως οι Άγιοι Παντελεήμονες πληθύνουν και γίνουν ο κανόνας. Γι’ αυτό εμείς αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έστω και μόνοι μας. Καλή και αγωνιστική χρονιά σε όλους!



Εθνικό προσκλητήριο Μνήμης και Αντίστασης, Σάββατο 30 Ιανουαρίου – Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης




http://xryshaygh.wordpress.com/2010/01/16/%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84/

2 σχόλια:

Ειρήνη είπε...

Το χάλι που επικρατούσε στον Αγ.Παντελεήμονα μέχρι πριν λίγο καιρό,πλέον έχει μεταφερθεί στην Πλατεία Αμερικής. Η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη και όχι μονο δεν μπορείς να βγείς να κάτσεις στην πλατεία, να κουβεντιάσεις η να πιείς τον καφέ σου, αλλά ακόμη και να περάσεις φοβάσαι. Πάει άραγε κι αλλό πιο κάτω;;;;;;

HEAD_HUNTER είπε...

Απ' το ΠΑΣΟΚ ολα να τα περιμενεις.