Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Σταύρος Τζίμας,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ:"Μεγαλόκαρδοι οι ιερείς που βοηθούν λαθρομετανάστες"!!!







0 γνωστός έμμισθος γραφιάς της άλλοτε δεξιάς εφημερίδας,μετά το δακρύβρεχτο μοιρολόι "Η Αϊσέ, η μπούργκα και η Εκκλησία",στο οποίο απαντήσαμε αναλυτικά εδώ,επανέρχεται με νέο κήρυγμα υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των "ρατσιστών" του Διαδικτύου που τους κατατρέχουν

Ενας ιερέας μεγαλόκαρδος


Tου Σταυρου Τζιμα


Η ιστορία της Αϊσέ, της νεαρής εγκύου λαθρομετανάστριας από το Πακιστάν στην οποία κάποιοι εκκλησιαστικοί κύκλοι στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκαν συσσίτιο γιατί φορούσε μπούργκα, έλαβε, μετά την παρουσίασή της από τη στήλη, διαστάσεις στο Διαδίκτυο. Δεν προκαλούν αποστροφή τόσο οι κατάρες και οι απειλές που εκτοξεύθηκαν από ομόθρησκούς μας χριστιανούς για όσους, μεταξύ αυτών και ο γράφων, εργάζονται υπόγεια και ύπουλα για να επιβληθεί η μπούργκα στις Ελληνίδες (!) όσο η αντίληψη ότι δεν δικαιούνται ένα πιάτο φαγητό όσοι δεν πιστεύουν στον ίδιο θεό.

Δεν μπόρεσα, μολονότι προσπάθησα, να εντοπίσω την Αϊσέ ούτε τον ιερέα-καλό Σαμαρείτη, που απαλλαγμένος από στερεότυπα και προκαταλήψεις έσπευσε να βοηθήσει τη δυστυχή αυτή γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά της, προβάλλοντας το γλυκό, το πραγματικό πρόσωπο της Εκκλησίας μας.

Ενδεχομένως να μην επιθυμούσαν και οι ίδιοι τη δημοσιότητα και γι’ αυτό από τους «Γιατρούς του Κόσμου» απλώθηκε γύρω τους προστατευτικό πέπλο ανωνυμίας. Με μεγάλη ικανοποίηση όμως διάβασα στην εφημερίδα της Γενέυης «24 Ωρες» ολοσέλιδο ρεπορτάζ του απεσταλμένου της στη Μυτιλήνη Nicolas Verdan για έναν άλλο ιερωμένο, τον παπα-Στράτη από την Καλλονή Λέσβου. Ο ρεπόρτερ πλέκει το εγκώμιο του ιερέα ο οποίος, όπως σημειώνει, έχει τάξει ως σκοπό της ζωής του να βοηθήσει τους λαθρομετανάστες που αποβιβάζουν τις νύχτες στα παράλια Τούρκοι δουλέμποροι. Τουλάχιστον τρεις χιλιάδες Αφγανούς, Πακιστανούς, Σομαλούς, Ιρακινούς κ. ά. που διέσχισαν το Αιγαίο περιέθαλψε μέχρι τώρα ο παπα-Στράτης με τη βοήθεια της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Αγκαλιά» και συνεχίζει ακούραστος την προσφορά στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο.

«Η αγάπη και η γενναιοδωρία του εκδηλώνονται σε όλους όσοι έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα φυλής, εθνικότητας και θρησκείας. Ο “παπάς με τη μεγάλη καρδιά” μαζί με εθελοντές στο πλευρό του διανέμει τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα στους βρεγμένους και πεινασμένους μετανάστες που φτάνουν στις ακτές του νησιού», σημειώνει.

Συνήθως ο ξένος Τύπος όταν καταπιάνεται με τη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα μάς κατηγορεί -και στις περισσότερες των περιπτώσεων όχι άδικα- λαμβάνοντας αφορμή από την απάνθρωπη συμπεριφορά αστυνομικών οργάνων ή μισαλλόδοξων ρατσιστών απέναντι στους ανήμπορους και δυστυχισμένους Αφροασιάτες. Τέτοια δημοσιεύματα και καλά λόγια τα έχουμε ως χώρα ανάγκη, ειδικά τούτη την περίοδο που διεθνώς έχουμε περιπέσει σε ανυποληψία. Κυρίως όμως έχουμε, ως κοινωνία, ανάγκη φωτεινά παραδείγματα σαν αυτό του παπα-Στράτη, προκειμένου να προσεγγίσουμε, σε συνδυασμό με τα αναγκαία θεσμικά μέτρα της πολιτείας, το φλέγον και πολύπλοκο πρόβλημα της (λαθρο) μετανάστευσης, ζήτημα στο οποίο η Εκκλησία μπορεί να βοηθήσει φωνάζοντας ΠΙΟ δυνατά «αγαπάτε αλλήλους», και ας φορούν μπούργκα."


Επειδή λοιπόν ο "αριστερός" αρθοργράφος προφανώς διάβασε την προηγούμενη απάντησή μας,θα πρέπει να κάνει τα εξής:

-ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ:Πουθενά δεν γράψαμε πως οι λαθρομετανάστες δεν δικαιούνται ένα πιάτο φαί!ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΩΣΤΕ ΤΟ!ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

-Τώρα κατάλαβες εσύ αγαπητέ,ότι η Εκκλησία κάνει φιλανθρωπικό έργο;Έπρεπε να βοηθήσει τους φίλους σας λαθρομετανάστες για να πιστέψετε ότι βοηθάει τους φτωχούς και ανήμπορους;ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ η Εκκλησία βοηθάει τους πάντες,εσείς μας μιλάτε για...Βατοπαίδια!ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ...ΚΑΛΗ ΚΑΙ "ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΗ" Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;

-Σχετικά με τη μπούργκα,αν ήσουν ΟΝΤΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ,θα έκανες αγώνα για την απαγόρευσή της όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη,αλλά και στις μουσουλμανικές χώρες!ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ;

Αλλά έχετε τόση μανία εσείς οι "αριστεροί" να εκθειάσετε οτιδήποτε ξένο,ακόμα και τις ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ,που αγνοείτε επιδεικτικά τα παραδείγματα των ευρωπαικών χωρών που ανέχτηκαν τη μπούργκα επί δεκαετίες και τελικά ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ,ΟΠΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ.

Γιατί το έκαναν αυτό;Επειδή η ίδια η κοινωνία αγανάκτησε!Κι εδώ ερχόμαστε στο κρίσιμο σημείο:ΟΧΙ,Τζίμα,δεν θα φορέσεις εσύ μπούργκα στις Ελληνίδες ούτε οι ομοιδεάτες σου!ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ,ΟΤΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ:ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ,ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ!

Κλείνοντας,κι αφού είσαι ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ σε θέματα ξένων,ΓΡΑΨΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ένα άρθρο για τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ,ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ!ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Εμπρός λοιπόν,"ανθρωπιστή" Τζίμα!Κάντο και θα πειστούμε ότι ενδιαφέρεσαι το ίδιο για όλους τους ανθρώπους,ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας ακόμα έμμισθος κονδυλοφόρος στην υπηρεσία του γραικυλισμού και της αθείας.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/01/blog-post_670.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: