Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Σύλληψεις διαρρήκτων

Σύλληψεις Γεωργιανών διαρρήκτων

Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του στον Άλιμο, κρατώντας από το χέρι την ανήλικη ανιψιά του και βρέθηκε μπροστά σε τρεις Γεωργιανούς διαρρήκτες, οι οποίοι εκείνη την ώρα άδειαζαν το σπίτι του.

Ο 32χρονος ένοικος του διαμερίσματος καταδίωξε τους διαρρήκτες, προστατεύοντας παράλληλα το παιδί και τους έτρεψε σε φυγή. Καθώς, όμως, έβγαιναν τρέχοντας από το κτίριο, για κακή τους τύχη, έπεσαν επάνω σε ένα περιπολικό.

Οι αστυνομικοί, βλέποντας τους τρεις άνδρες να τρέχουν με τόση βιασύνη, κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε. Εκείνη τη στιγμή, κατέβηκε και ο ένοικος, ο οποίος τους είπε ότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το σπίτι του. Οι δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=38129

Σύλληψη διαρρήκτη στον Εύοσμο

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν 29χρονο αλλοδαπό, ο οποίος προχθές στις 16:30 διέρρηξε διαμέρισμα στην περιοχή του Εύοσμου Θεσσαλονίκης, από το οποίο και αφαίρεσε κοσμήματα και 1.115 ευρώ.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν εκτός από τα κλοπιμαία και διάφορα εργαλεία διάρρηξης, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=37507

Δεν υπάρχουν σχόλια: