Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Στα… χέρια της αστυνομίας τρεις δουλέμποροι

Δύο αλλοδαποί λαθροδιακινητές, ηλικίας 26 ετών, συνελήφθησαν χθες έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση πληροφοριών και κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που έλαβε χώρα στην αγροτική περιοχή Λαγυνών Έβρου και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε αγροτική περιοχή Λαγυνών Έβρου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, διαπίστωσαν μεταφορά επτά λαθρομεταναστών με ΙΧΦ αυτοκίνητο και προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου μετά την άφιξή τους συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι λαθρομετανάστες θα μεταφέρονταν σιδηροδρομικώς στην Αθήνα, με τη συνοδεία ενός εκ των συλληφθέντων, που τους ανέμενε στο σημείο της σύλληψης.

Από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διεξάγονται έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την τυχόν συμμετοχή κι άλλων μελών της ομάδας λαθροδιακινητών.

Στο μεταξύ, επί της Π.Ε.Ο. Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Διαβατών, συνελήφθη ένας ακόμη λαθροδιακινητής. Πρόκειται για 61χρονο ημεδαπό άντρα, ο οποίος μετέφερε με ΙΧΕ αυτοκίνητο τρείς λαθρομετανάστες στο εσωτερικό της χώρας. Ενεργείται αστυνομική έρευνα για τυχόν συμμετοχή κι άλλων ατόμων στην υπόθεση.

http://www.zougla.gr/news.php?id=27848

Δεν υπάρχουν σχόλια: