Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Συνελήφθη Αλβανός βιαστής


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 34χρονος
Αλβανός, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 39 εντάλματα σύλληψης από την ελληνική αστυνομία και την Ιντερπόλ.

Κατά την προσαγωγή του προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει σωρεία σοβαρών αδικημάτων, όπως απόπειρες ανθρωποκτονιών και βιασμούς.

Συγκεκριμένα ο δράστης είχε εισβάλλει σε σπίτι των βορείων προαστίων και είχε βιάσει μητέρα και κόρη.

http://www.zougla.gr/news.php?id=16099

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέντε Ελληνες, ηλικίας από 35-60 χρόνων, εμπλέκονται -σύμφωνα με την Αστυνομία- σε υπόθεση διακίνησης βίντεο σκληρότατου παιδικού πορνογραφικού υλικού, η οποία εξιχνιάστηκε πριν από λίγους μήνες στην Ιταλία.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/10/2007

Άνθρωποι υπεράνω υποψίας, γιατροί, εκπαιδευτικός, ιδιωτικοί υπάλληλοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, ήταν οι προμηθευτές και διακινητές στο internet του πιο σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, που κατέσχεσε ποτέ η Αστυνομία στην χώρα μας. Ένας από τους συλληφθέντες, ψυχίατρος στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, κρίθηκε ήδη προφυλακιστέος. Όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, ήταν προσηλωμένος στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και διακινούσε το υλικό.

Ο δεύτερος γιατρός, ειδικευόμενος πλαστικός χειρουργός στη Βέροια, αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση. Και οι 13 συλληφθέντες σε όλη την Ελλάδα κατηγορούνται για κακούργημα, καθώς τέθηκε σε ισχύ πριν από λίγες ημέρες ο σχετικός νόμος. Βρέφη και παιδιά απεικονιζόταν σε δραστηριότητες, που είναι αδύνατο να χαρακτηριστούν ακόμη και με τους πιο σκληρούς όρους. Παιδιά που οι γονείς τους τα πούλησαν ή ακόμη και τα ενοικίασαν στο κύκλωμα, που κατέγραφε τις φρικιαστικές σκηνές. Η Interpol έχει αναλάβει να εντοπίσει σε πια χώρα δρούσε το κύκλωμα και την εθνικότητα των παιδιών.
Αστυνομικό Δελτίο 21.5.2008

Αυτοι ομως ειναι ελληνες ε?
Δεν ντρεπεστε λιγο λεω εγω...

HEAD_HUNTER είπε...

Δεν ειπε κανεις ότι οι Ελληνες δεν κάνουν εγκλήματα.Το γεγονός όμως οτι επέλεξες να κάνεις το σχόλιο σου, στη συγκεκριμένη αναρτηση ,φανερώνει και την αγωνία σου να απενεχοποιήσεις τους ''καημένους'' αλβανούς. Ασε συντροφε, ολοι οι Έλληνες τους κράζουν.Ας ειναι καλά κάτι καραγκιόζηδες του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που τους μαζέψαν εδώ.