Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΡΙΝΑ ΒΗΧΟΥ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ


όταν η αριστερά δημιουργεί επαγγελματίες ‘’αυτόπτες’’ μάρτυρες …


Με έκπληξη αντικρίσαμε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για μία ακόμη φορά την κυρία Μαρίνα Βήχου, να δηλώνει «αυτόπτης μάρτυρας» σε ένα περιστατικό στην πλατεία Βικτωρίας, που αφορούσε το υποτιθέμενο «λιντσάρισμα» ενός αλλοδαπού «εξεγερμένου» που φρόντισε να ξαλαφρώσει ένα κατάστημα, από το περιεχόμενό του… Η υπόθεση ήλθε στην επικαιρότητα όταν πολίτες, συλλαμβάνοντας τον αλλοδαπό του … έριξαν καμπόσες, ενώ η αστυνομία έσπευσε να τον προστατεύσει.

Βγήκε λοιπόν η κυρία Βήχου, η οποία φαίνεται ότι είναι «πανταχού παρών» και έδωσε την δική της εκδοχή μιλώντας για συμμορίες «ακροδεξιών» με στρατιωτικού τύπου επικοινωνίες και λοιπά, που επιτίθονταν σε μετανάστες!

Βέβαια έγινε αμέσως μετά … ρόμπα, από όλους τους υπολοίπους, οι οποίοι κατέδειξαν ότι ήταν οι απλοί πολίτες που αντέδρασαν στην καταστροφική μανία και τις λεηλασίες. Η κυρία Βήχου, αυτόπτης μάρτυρας (υποτίθεται) του περιστατικού, έχει μία τάση να βρίσκεται … παντού. Είναι τύχη; Ή μήπως κατά την πάγια τακτική των … συντρόφων η αλήθεια είναι δευτερεύουσα μπροστά στον σκοπό;

Γιατί όπως θα διαβάσουμε η κυρία Βήχου ήταν επίσης παρούσα στις αντισυγκεντρώσεις των αριστεριστών και μεταναστών στον Αγιο Παντελεήμονα, όπου έκανε και δηλώσεις (ως κάτοικος Αγιου Παντελεήμονα φυσικά), αλλά και στην Φωκίωνος Νέγρη, ως (αντικειμενική) δημοσιογράφος που διαμαρτύρεται για τις μεθοδεύσεις κατά των καταληψιών! Και πουθενά φυσικά δεν ανέφερε ότι είναι μέλος της «Ανοιχτής Πόλης» του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας δούμε τι είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου».

Ιδιότητα; Κάτοικος!
Πρίν από λίγες ημέρες, στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου, μέλος προφανώς του συγκεκριμένου σωματείου που έχει καταλάβει αυτόν τον δημόσιο χώρο, σε ένα κείμενο με επιμέλεια του κ. Κιούση, μίλησαν για "Προμελετημένο έγκλημα" στην δημοτική αγορά. Ξεκίνησαν το κείμενό τους κάπως έτσι: "Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες μιας επιχείρησης συκοφάντησης του αυτοδιαχειριστικού εγχειρήματος της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης από κύκλους του ΛΑΟΣ και της Ακροδεξιάς. Ο ΛΑΟΣ μέσα σε διάστημα ενός μήνα κατέθεσε μια επH κ. Μαρίνα Βήχου δημοσιογράφος-αυτόπτης μάρτυρας-κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα- κάτοικος Κύψέλης... και έχει ο Θεός!ίκαιρη ερώτηση και μια ερώτηση στη Βουλή, με ανυπόστατα επιχειρήματα περί δήθεν παραεμπορίου, διακίνησης ναρκωτικών και ενθάρρυνσης της παράνομης μετανάστευσης στον χώρο αυτόν, ενώ η εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος" όπως και διάφορες ιστοσελίδες ακροδεξιών έχουν στοχοποιήσει το εγχείρημα. Συγχρόνως, παρουσιάστηκαν κρούσματα τρομοκρατίας προσώπων που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στον χώρο της Αγοράς". Αυτά μάς γράφει η δημοσιογράφος Μαρίνα Βήχου.

Το κείμενο συνεχίζει κάνοντας έναν απολογισμό του τι έχουν … επιτύχει στην Δημοτική Αγορά, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας πολύ γενικά και απροσδιόριστα για πολιτιστικές εκδηλώσεις και λοιπά. Την απάντηση τους την έδωσαν οι ίδιοι οι κάτοικοι της Κυψέλης, σχετικά με αυτές τους τις δραστηριότητες.


Αυτό που μας εξέπληξε όμως ήταν κάτι άλλο.Τυχαία πέσαμε στο διαδίκτυο, μετά τα γεγονότα των εκδηλώσεων και των αντι-εκδηλώσεων στον Αγιο Παντελεήμονα, σε ένα ρεπορτάζ, το οποίο σαφέστατα παρουσίαζε τις απόψεις των αντιδιαδηλωτών. Σε αυτό το ρεπορτάζ λοιπόν, εντοπίσαμε την κυρία αυτή, Μαρίνα Βήχου, να κάνει δηλώσεις, έχοντας τον τίτλο Μαρίνα Βήχου - κάτοικος Αγιου Παντελεήμονα.
Εμείς πραγματικά αναρωτιόμαστε σε ποια από τις δύο της ιδιότητες δίνει πιο πολύ βάρος η κυρία Βήχου. Αυτή της "κατοίκου Αγίου Παντελεήμονα" ή της "κατοίκου Κυψέλης".

http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1789&Itemid=53

1 σχόλιο:

Ποιοι και γιατί δεν θέλουν να υπάρχει υπεράσπιση για τον ειδικό φρουρό; είπε...

Οι φασίστες πίσω από τις κουκούλες

Το περιστατικό το γνωρίζουμε όλοι μας. Ένας άδικος θάνατος, ενός νέου ανθρώπου, σε μία (το λιγότερο) περίεργη περιοχή (κατ' άλλους και περίεργη χρονικά στιγμή) ξεσήκωσε τη μήνη των κουκουλοφόρων που έσπασαν, κατέστρεψαν, έκαψαν, βίασαν, έκλεψαν και αποπειράθηκαν αρκετές φορές να δολοφονήσουν. Θύματά τους καταστηματάρχες, απλοί πολίτες, γυναίκες, αστυνομικοί...
Η λίστα των πεπραγμένων του "πολιτισμού" των κουκουλοφόρων είναι αρκετά μεγάλη και αποδεικνύει περίτρανα τον ψίθυρο που ακουγόταν αλλά δεν υπήρχε η τόλμη (λόγω των υποστηρικτών τους στα ΜΜΕ και όχι μόνο) να γίνει κραυγή...
Είναι φασίστες, νεοναζί με καλυμμένα τα πρόσωπα, εθνομηδενιστές...
Μα, το μεγαλύτερό τους θύμα, τις ημέρες που πέρασαν, ήταν η δημοκρατία, την οποία εξευτέλισαν (με την ανοχή της κυβέρνησης), την διαπόμπευσαν και μέχρι και σήμερα, οι "μέντορές" τους, οι "πνευματικοί τους ηγέτες", οι "χορηγοί", τους εξακολουθούν να πιέζουν προς τον δρόμο την ολικής καταστροφής, θέτοντας όρους προς την πολιτεία (δηλώσεις Αλαβάνου και Τσίπρα) και απαιτώντας την μη νομική εκπροσώπηση του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε και σκότωσε το νέο παιδί, τον Αλέξη.

Λύσσαξε το (παρα)κράτος ύστερα από την ανάληψη της υπερασπιστικής γραμμής των ειδικών φρουρών από το διασημότερο ποινικολόγο της χώρας Αλέξη Κούγια διόλου τυχαία γιατί:
- Ήθελε η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με επικεφαλής των Υπουργό Εσωτερικών Παυλόπουλο παρέα με το χοντρό υφυπουργό Χηνοφώτη (αυτόν με τις τρελές αγάπες με τους Τούρκους όσο ήταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ) να καλύψουν για άλλη μια φορά τη δράση του κατασταλτικού μηχανισμού που λειτουργεί ανενόχλητα από τη μεταπολίτευση & από την κυβέρνηση της ΝΔ & από του ΠαΣοΚ είτε ως 17η Νοέμβρη είτε ως ΕΛΑ είτε ως αναρχικοί είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ξενοι πράκτορες είτε με μια λέξη ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. Θέλανε να παρουσιάσουν τη δράση των αναρχικών που επιτίθενται πολλαπλώς στην Αστυνομική φρουρά στα γραφεία του ΠαΣοΚ στα Εξάρχεια ως μια βόλτα περαστικών.
Ξέρετε για κανέναν άλλο σκοτωμένο περαστικό να έχουν ξεσηκωθεί όλα τα αναρχοIndymedia του εβραίου Soros;
Εγώ πάντως όχι αν και το αστυνομικό δελτίο καταγράφει καθημερινά πληθώρα αδιευκρίνιστων θανάτων. Και γιατί δεν εκτελεί τη νομοθεσία ο Παυλόπουλος με το χοντρό που έχει και το θράσος να ζητάει συγνώμη για λογαριασμό άλλων, όταν ο ίδιος αφήνει ασύλληπτη τη γιάφκα των υπογείων του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, παρ' όλο που ο νόμος του επιβάλλει να διενεργήσει αυτεπαγγέλτως χωρίς γνώμη της συγκλήτου και να συλλάβει την τρομοκρατική οργάνωση που τελεί ανεμπόδιστα κακουργήματα;
Αφού προσπάθησαν να διαπομπεύουν οποιονδήποτε συνήγορο αναλάμβανε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων όπως επιβάλλει ο νόμος (2 παραιτήσεις) σκοντάψαν στον Κούγια που και χρήμα έχει για να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα και ήταν ήδη αναγνωρίσιμος στο δημόσιο βίο είτε το νομικό με χιλιάδες παραστάσεις στα ποινικά δικαστήρια στην πλάτη του είτε τον αθλητικό είτε τον κοσμικό.
Διόλου τυχαία ο ΛΑ(λα)ΚΗΣ αναγνωρίζει μεν το δικαίωμα υπερασπίσεως των κατηγορουμένων αλλά μόνο από συνήγορο διορισθέντα αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία δε!!! Γιατί να μην επιλέξει ο ίδιος ο κατηγορούμενος την υπεράσπισή του; Αυτό το αφήνει αναπάντητο ο γνωστός Λάκης των Εξαρχείων, παραπέμποντάς μας σε πολιτεύματα, καθεστώτα και εποχές που δεν τίμησαν και δεν σεβάστηκαν τους ανθρώπους. Αυτά επιθυμεί ο Λάκης και κάθε λαλάκης; Αυτό είναι το όνειρό τους; Ο ίδιος βέβαια έχει τον δικό του, τον προσωπικό του, δικηγόρο!!! Την ίδια δουλειά κάνουν όλα τα ΜΜΕ για να αναλάβει κάποιος τυχάρπαστος (ή και βαλτός) δικηγόρος από τη λίστα, υποβαθμίζοντας την υπερασπιστική θέση.
Τρέμουν τη συνέχεια, γι αυτό και χρονοτριβούν όσο περισσότερο γίνεται, για να ρίχνουν λάσπη, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα όσων εμπλέκονται προκειμένου να τρομοκρατήσουν στοχοποιώντας και να διαμορφώσουν αρνητικά την κοινή γνώμη ράβοντας και ξηλώνοντας κατά το δοκούν τα αδιάσειστα τεκμήρια της ιατροδικαστικής εξέτασης και της βαλλιστικής έρευνας που δείχνουν σαφέστατα ότι δεν βάρεσε στο ψαχνό άρα και δεν στοιχειοθετείται δόλος και πόσο μάλλον από 1 αστυνομικό όργανο εν ώρα υπηρεσίας και οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, γιατί γνωρίζουν ότι ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. Θα αθωωθούν διότι πρώτος ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ μαζί με τα λοιπά πολιτικο-δημοσιογραφο-μπλογκοτόμαρα ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ μιλώντας συνεχώς για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και για ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. Και ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΕΔΔΑ).
Υπάρχει δε χαρακτηριστική παρόμοια αθωωτική απόφαση του ΕΔΔΑ για κατηγορούμενο που ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είχε προδικάσει δημόσια την ενοχή του. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ξαφνικά εκτός από τη λάσπη, άρχισαν επιθέσεις εναντίον του γραφείου του από κουκουλοφόρους, κατά του ιδίου από συγγενή του Αλέξη στα δικαστηρία έως και στα γήπεδα!
Δυστυχώς όμως γι αυτούς και ευτυχώς για την Ελλάδα, οι επιθέσεις εναντίον του Ελληνικού λαού από ξένους πράκτορες, ξύπνησαν πολύ κόσμο, που ξεπερνώντας τις φοβίες του αντιδρά αποφασιστικά κινούμενος από το ένστικτο της επιβίωσης, για να διαφυλάξει τόσο την οικογένειά του όσο και την πατρίδα του.
Εσύ Λάκη, μπορείς να πας να ζήσεις αλλού (αφού πατρίδα σου είναι όπου ζεις) και μην ξεχάσεις να πάρεις και μερικούς λαθρομετανάστες μαζί σου, να τους περιποιείσαι, που τόσο πολύ τους αγαπάς...
Από Forum Φως Ορθοδοξίας

http://kostasxan.blogspot.com/2008/12/blog-post_3646.html