Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Ο Παπανδρέου κοντά στους μετανάστες


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Ανοιχτό Πολυϊατρείο και τον Ξενώνα των «Γιατρών του Κόσμου», όπου συνομίλησε με τους υπεύθυνους γιατρούς και τους εργαζόμενους του Ξενώνα, καθώς και με μετανάστες.

«Η Ελλάδα, οι Έλληνες, είμαστε ένας λαός που ξέρει από προσφυγιά, ξέρει τον πόνο της ξενιτιάς και της μετανάστευσης»

(Άλλο η μετανάστευση ,άλλο ο εποικισμός κ. Παπανδρέου…)

, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, συγχαίροντας τους “Γιατρούς του Κόσμου” για την «τεράστια προσπάθεια που κάνουν να δώσουν στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να δείξουν ανθρωπιά σε αυτούς τους ανθρώπους, που ζητούν ένα διαφορετικό μέλλον και έχουν βρεθεί στην Ελλάδα, αναζητώντας μια νέα πατρίδα». Ο κ. Παπανδρέου επισήμανε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα τονίζοντας: «Χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».(!!!)

Στόχος, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα να είναι τόπος που θα δώσει το παράδειγμα, «σε μια εποχή μιας διεθνούς κρίσης,

(Να ετοιμαζόμαστε δηλαδή για νέα κύματα ….)

που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες για τους μετανάστες, για τους πρόσφυγες», συγχαίροντας και πάλι «τους “Γιατρούς του Κόσμου”, όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που με αυτοθυσία συμβάλλουν σε αυτή την ανθρώπινη παρουσία, τη ζεστασιά και την αγάπη».

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=66979


Δεν υπάρχουν σχόλια: