Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Αλβανοί σκότωσαν, βίασαν και λήστεψαν 47χρονη


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βίασαν, δολοφόνησαν και λήστεψαν 47χρονη στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.


Οι αλλοδαποί, 35 και 30 ετών, διασκέδαζαν το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου σε μπαρ της περιοχής, στο οποίο βρισκόταν και η 47χρονη.

Οι δράστες έφυγαν νωρίτερα από το κέντρο διασκέδασης πήγαν στο σπίτι, όπου διέμενε μόνη της τα τελευταία χρόνια και της έστησαν καρτέρι. Μόλις έφτασε το θύμα, ο ένας τη χτύπησε και της τύλιξε το μπουφάν γύρω από το πρόσωπό της, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία, ενώ την ώρα που η 47χρονη γυναίκα κατέληγε, τη βίασε.

Στη συνέχεια, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000€ περίπου, τα οποία ο 30χρονος τα μετέφερε στο σπίτι του στην Αλβανία.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε έπειτα από 16 ημέρες, όταν ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που ήταν στην Αυστρία, ειδοποίησε μια γειτόνισσα, γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους, ενώ οι γονείς του 30χρονου μετέφεραν στην Ελλάδα και παρέδωσαν τα κλεμμένα αντικείμενα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=17709

Έξω οι ξένοι.

Η Ελλάδα στους Έλληνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: