Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Εξαρθρώθηκε συμμορία αλλοδαπών ληστών

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωση ενός 60χρονου, ο οποίος δύο φορές έπεσε θύμα ληστείας από συμμορία που δρούσε στην περιοχή της Ακρόπολης, αλλά την τρίτη φορά… ήταν ο ίδιος που γελούσε!

Η συμμορία, αποτελείται από τέσσερις αλλοδαπούς, δύο Αφγανούς, έναν Ιρακινό και έναν Λιβανέζο, από 16 έως 25 ετών.

Το κόλπο τους ήταν απλό: Το ένα μέλος της συμμορίας έπεφτε στις ρόδες του διερχομένου αυτοκινήτου προσποιούμενο ότι είχε τραυματιστεί. Όταν ο οδηγός έβγαινε από το όχημα για να τον βοηθήσει, τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας έκλεβαν κινητά, λεφτά και ό,τι άλλο αντικείμενο έβρισκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο 60χρονος είχε πέσει δύο φορές θύμα των νεαρών, οι οποίοι είχαν καταφέρει να του αποσπάσουν το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και την τσάντα του.

Έχοντας χάσει πλέον την υπομονή του, ο 60χρονος απευθύνθηκε στην αστυνομία. Χθες το βράδυ λοιπόν, το θύμα επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος», στην οδό Σωκράτους, όπου και πάλι οι αλλοδαποί του είχαν στήσει ενέδρα. Αυτή τη φορά όμως, όταν προσπάθησαν τα μέλη της συμμορίας να μπουν στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί που παραφύλαγαν τους συνέλαβαν.

Όπως αποδείχτηκε, οι νεαροί, εκτός από τον 60χρονο, είχαν «χτυπήσει» άλλες έξι φορές, αποσπώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα από τους ανυποψίαστους οδηγούς.

http://www.zougla.gr/news.php?id=17710

Δεν υπάρχουν σχόλια: