Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

Επεισόδια οπαδών Αλγερίας και Αιγύπτου στο κέντρο της Αθήνας

Eπεισόδια μεταξύ Αλγερινών και Αιγυπτίων είχαμε σήμερα γύρω στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Για περίπου 15 με 20 λεπτά ομάδα περίπου 200 ατόμων έκανε ότι ήθελε στην πλατεία και στην γύρω περιοχή.Ρόπαλα,μαχαίρια,πέτρες,καδρόνια στα χέρια Αλγερινών και Αιγυπτίων χούλιγκαν.
Η συμπλοκή ηταν λίγο πολύ αναμενώμενη,έπειτα απο το τέλος του μπαράζ για το μουντιάλ ανάμεσα στις 2 ομάδες.
Εξάλου μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έγιναν επεισόδια Αλγερινών και Αιγυπτίων.Με την Γαλλία να έχει και τα περισσότερα με απολογισμό πολλά θύματα της βίας και πολλές υλικές ζημιές απο την μανία των χούλιγκαν απο το Αλγέρι.
Στα δικά μας τώρα.
Η πλατεία έγινε κέντρο μαχών μουσουλμάνων χούλιγκαν,απο την οργή τους δεν ξέφυγαν ούτε και οι Ελλήνες περαστικοί και τα ξενοδοχεία της περιοχής,που τραβάνε όλο το μαρτύριο της λαθρομετανάστευσης χειμώνα καλοκαίρι.
Πάντως με την επέμβαση της αστυνομίας,ομάδες Ζ και Δ έκαναν επέμβαση σχετικά γρήγορα 20' λεπτά..έπειτα απο τις καταγγελίες των ξενοδόχων και των ανθρώπων της Αττικό Μετρό.
Συλλήψεις και προσαγωγές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα,αλλά μην περιμένετε να παίξει και πολύ η σχετική είδηση,χαλάει την μανέστρα που φτιάχνουν μαζί η κυβέρνηση και τα κανάλια.

http://eglimatikotita.blogspot.com/2009/11/blog-post_8362.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: