Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΤΟΥΣ «ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΣΑΝ» ΚΙ’ ΟΛΑΣ!


Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Οκτωβρίου 19, 2009

euro_notes_400Τους άφησαν ελεύθερους και τους έδωσαν και χρήματα (πλήρωνε κορόϊδο φορολογούμενε πολίτη!) για να αγοράσουν το… εισιτήριο με το οποίο… θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους!

Τα νέα μέτρα της… «μηδενικής ανοχής» (διάβαζε «μεγάλης κοροϊδίας») στη λαθρομετανάστευση, τα διαβάσατε; Αν δεν τα διαβάσατε, σας πληροφορούμε, ότι όλοι οι λαθρομετανάστες που κρατούνταν σε κρατητήρια αφέθησαν ελεύθεροι, δηλώνοντας την διεύθυνση της κατοικίας τους (την οποία όμως ουδείς έλεγξε αν ισχύει, αλλά κι ακόμη αν δηλώνουν τη σωστή ποιος τους εμποδίζει να πάνε να μείνουν αλλού;), αφού πρώτα υπόγραψαν μια υπεύθυνη δήλωση πως θα εγκαταλείψουν οικιοθελώς την Ελλάδα σ’ έναν μήνα μέσα. Κι αν δε φύγουν –που δε θα φύγουν- ποιες θα’ ναι οι συνέπειες; Το πολύ πολύ, αν είναι άτυχοι και απρόσεκτοι να τους ξαναπιάσουν και τότε… φτου κι απ’ την αρχή.

Το πιο εξωφρενικό όμως, είναι ότι τους έδωσαν και τα χρήματα (πλήρωνε κορόϊδο φορολογούμενε πολίτη!) για να αγοράσουν το… εισιτήριο με το οποίο… θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους! Δεν είναι δηλαδή μόνο ότι τους άφησαν ελεύθερους, αλλά τους χαρτζιλίκωσαν κιόλας! Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πως θα δεν θα διώξει το ΠΑΣΟΚ τους λαθρομετανάστες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: