Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Βιασμοί




Συλλήψεις για βιασμό στην Άρτα
Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για υπόθεση βιασμού διανοητικά ανάπηρης κοπέλας.

Η Αστυνομία της Άρτας, εξιχνίασε την υπόθεση της ληστείας, του βιασμού διανοητικά ανάπηρης κοπέλας και του άγριου ξυλοδαρμού του πατέρα της, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη της πόλης στις 20 Μαρτίου. Ο βιασμός του ανήμπορου να αντιδράσει κοριτσιού, είχε γίνει μπροστά στα μάτια του πατέρα της ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών πέθανε.

Δράστες είναι τέσσερις Ρουμάνοι, από τους οποίους οι δύο συνελήφθησαν στην Άρτα, ο τρίτος στην Αθήνα, ενώ ο τέταρτος αναζητείται και σύμφωνα με τα στοιχεία των αστυνομικών διέφυγε στη Ρουμανία.

Οι αστυνομικοί κοντά στο σπίτι των θυμάτων, βρήκαν το κυνηγετικό όπλο που είχαν κλέψει από τα θύματά τους οι δράστες και με το οποίο τους απειλούσαν. Από εκεί βρήκαν οι αστυνομικοί τα πρώτα στοιχεία των δραστών, ένας από τους οποίους παλιότερα είχε εργαστεί σε αγρόκτημα του θύματος. Οι συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Άρτας.

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_19/08/2009_293095

Βιασμός στη Βασιλική

Δύο τουρίστριες, η μία ανήλικη (13), έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού από αλλοδαπούς στη Βασιλική. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα κορίτσια βιάστηκαν από τους αλλοδαπούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν αλκοόλ και ψυχοφάρμακα. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Λευκάδας. Θα σας κρατάμε ενήμερους με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

*NEO

Τα δύο κορίτσια που χθες το βράδυ έπεσαν στα χέρια αδίστακτων Αλβανών είναι ανήλικα 12 και 15 ετών, και ανήκουν σε γκρουπ Αυστριακό το οποίο βρίσκονταν στη Βασιλική για διακοπές. Και τα κορίτσια και οι Αλβανοί οδηγούνται αυτή την ώρα στην Πάτρα όπου θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση. Οι δράστες ισχυρίζονται ότι όλα έγιναν με τη θέληση των κοριτσιών.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 12 και 15 ετών που βιάστηκαν χθες το απόγευμα σε κάποια από τις παραλίες κάτω από το Αθάνι από τα δύο τέρατα Αλβανούς ηλικίας 40 και 28 αντίστοιχα, βρίσκονταν σε πρόγραμμα ψυχικής αποκατάστασης μια και είχαν υποστεί το ίδιο από άλλα ανθρωπόμορφα τέρατα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 28χρονος δράστης έχει ήδη ομολογήσει ενώ δεν το έχει κάνει ο 40χρονος.

http://www.lefkadapress.gr/latest269.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: