Κυριακή 14 Ιουνίου 2009



Δολοφόνησε πατέρα τριών παιδιών για 150 ευρώ

Ένας αλλοδαπός, Αλβανικής καταγωγής καταζητείται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου περιπτερά, Λευτέρη Τράλου, στις 28 Φεβρουαρίου 2008 στον Άλιμο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα τρία άτομα πυροβόλησαν τον 45χρονο, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, που μόλις είχε πάει στο περίπτερο. Στη συνέχεια, αφού άρπαξαν 150 ευρώ διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε ώρες μετά συνάδελφός του. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλα ήταν όμως ήδη πολύ αργά.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, δράστες της δολοφονίας είναι τρεις Αλβανοί, ένας ο οποίος καταζητείται, ένας ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά και ένας ακόμη ο οποίος έπεσε νεκρός σε συμπλοκή συμμοριών στον Άγιο Παντελεήμονα.


http://www.zougla.gr/news.php?id=43237



Μαχαίρωσε, έδεσε και έβαλε φωτιά στον εραστή του


Ένας 23χρονος Πακιστανός είναι ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 32χρονου ομογενή από το Καζακστάν. Συνέβη στις 8 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στο δώμα πολυκατοικίας στην οδό Περικλέους 25 στην Καλλιθέα.

Μετά από έρευνα, ο Πακιστανός εντοπίστηκε στον Πειραιά, συνελήφθη και ομολόγησε.

Ο δράστης είχε γνωρίσει το θύμα την ημέρα της δολοφονίας και είχαν καταλήξει στο δώμα, όπου ο ομογενής μέθυσε και συνεπλάκησαν.

Αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να τον χτυπήσει με μαχαίρι της κουζίνας πολλές φορές στο σώμα και στο λαιμό.

Στη συνέχεια έδεσε τα χέρια και τα πόδια του στο κρεβάτι και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα ο ομογενής να βρει φρικτό θάνατο από τις αναθυμιάσεις.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


http://www.zougla.gr/news.php?id=44010






Μαχαίρωσε πισώπλατα τη σύζυγό του μετά από καυγά


Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 35χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία έπεσε θύμα δολοφονικής απόπειρας από τον σύζυγό της.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού από την Αλβανία, στην περιοχή του Κολχικού.

Μετά από φιλονικία, ο 39χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα, χτυπώντας την τέσσερις φορές στον αυχένα, την ωμοπλάτη και το στήθος.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ η 35χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

http://www.zougla.gr/news.php?id=43797





μαχαίρωσε πάνω σε καυγά


Ένας Αλβανός τραυματίσθηκε τα ξημερώματα στον Κρουσώνα Ηρακλείου, μετά από καυγά με ομοεθνή του.

Οι δυο αλλοδαποί ήρθαν στα χέρια και ο ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τρεις φορές τον άλλο, που πλέον νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο δράστης εξαφανίστηκε και καταζητείται.

http://www.zougla.gr/news.php?id=46197

Δεν υπάρχουν σχόλια: