Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ


Πυρκαγιά στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα


Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που ξέσπασε στο υπόγειο της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε αργά το απόγευμα από παλιό στρώμα που βρισκόταν στο υπόγειο της εκκλησίας.

Εξετάζονται τα ενδεχόμενα στο υπόγειο να είχαν καταφύγει λαθρομετανάστες που ζουν στην περιοχή ή το στρώμα να ρίχτηκε στο υπόγειο από έξω.

Επί τόπου έσπευσαν 5 οχήματα και 15 άνδρες της Πυροσβεστικής.


http://www.zougla.gr/news.php?id=42624


ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Οι... φιλήσυχοι λαθρομετανάστες -όπως επιχειρούν να τους παρουσιάσουν οι αριστεριστές και ο ΣΥΡΙΖΑ- που έχουν καταλάβει τον Άγιο Παντελεήμονα, με τις πλάτες των υποκινητών τους, έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Μόλις πριν λίγα λεπτά είχαμε επίθεση Πακιστανού σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ! Ο λαθρομετανάστης καλυπτόμενος απο τους ομοεθνείς του, βγήκε "μουλωχτά" και προσπάθησε να μαχαιρώσει έναν περίοικο του Αγίου Παντελεήμονα! Ευτυχώς ο κάτοικος το αντιλήφθηκε και είχαμε μόνο ένα επιπόλαιο τραύμα στην παλάμη του. Η Αστυνομία αν και κυνήγησε τους "φιλήσυχους" δεν κατάφερε να συλλάβει τον εν δυνάμει μαχαιροβγάλτη! Ζήτω η πολυπολιτισμικότητα! Πάκη πήγαινε μια βόλτα στον Άγιο Παντελεήμονα να σε... γονιμοποιήσουν οι λατρεμένοι σου λαθρομετανάστες!

http://www.stoxos.gr/2009/05/blog-post_9409.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: