Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ


Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε αργά χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αμαλιάδας μεταξύ τεσσάρων ατόμων Αλβανικής καταγωγής και τριών Ελλήνων, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 45χρονου.

Ήταν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν το θύμα, με τη σύζυγο και τον 41χρονο αδελφό του, είχαν βγει για ψώνια, λογομάχησαν, για άγνωστο λόγο, με την παρέα των αλλοδαπών στον κεντρικό πεζόδρομο της Αμαλιάδας, μπροστά στους περαστικούς. Λίγη ώρα αργότερα, οι δύο παρέες κατέληξαν στο ίδιο καφέ, όπου και συνέχισαν να διαπληκτίζονται.

Τα "αίματα άναψαν" επικίνδυνα όταν ο ένας Αλβανός πέταξε μια καρέκλα στην πλάτη του 41χρονου και τότε άρχισε η «σύρραξη» με τους άνδρες να βγαίνουν από το καφέ και να πιάνονται στα χέρια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας 30χρονος Αλβανός πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το μαχαίρι που είχε κρυμμένο και το κάρφωσε στην πλάτη του 45χρονου Έλληνα, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στη μέση του δρόμου.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του 45χρονου ήταν σοβαρός, καθώς το μαχαίρι είχε τρυπήσει τον πνεύμονά του, κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μέχρι στιγμής, ο ένας από τους τέσσερις Αλβανούς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, πρόκειται για ένα 41χρονο, και οι υπόλοιποι τρεις, ανάμεσά τους και ο δράστης, αναζητούνται.

http://www.zougla.gr/news.php?id=18383

Δεν υπάρχουν σχόλια: