Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Αλλοδαποί λήστευαν πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ



Ένας 55χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από την ασφάλεια Σερρών, για εννέα ένοπλες ληστείες σε πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας. Η συνολική λεία του 55χρονου και του 41χρονου συνεργού του, ο οποίος αναζητείται, ήταν 29.238 ευρώ.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 55χρονου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 7.050 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, δεκάδες φυσίγγια πιστολιού, ένα κοντόκαννο δίκαννο, δύο μαύρες κουκούλες και 53 αρχαία χρυσά νομίσματα, τα οποία υπάγονται στις διατάξεις του νόμου περί αρχαιοτήτων και είναι μεγάλης αρχαιολογικής και εμπορικής αξίας.
Ο 55χρονος και ο συνεργός του, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, είχαν ληστέψει πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ στις περιοχές των Νέων Επιβατών και Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, στα Σεβαστιανά Πέλλας, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, στην Κατερίνη Πιερίας και στις Σέρρες. Μάλιστα είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν άλλα τρία πρακτορεία, χωρίς όμως επιτυχία.
Σε βάρος του 41χρονου Γεωργιανού, ο οποίος κυκλοφορούσε με πλαστό δελτίο ταυτότητας Βούλγαρου πολίτη, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Σερρών.

http://www.zougla.gr/news.php?id=10561

Δεν υπάρχουν σχόλια: