Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ

SHMA-NEO«Αν λοιπόν κάποιος διστάσει να ρίξει την ψήφο του στη Χρυσή Αυγή, παρότι αντιλαμβάνεται την ορθότητα των θέσεών της, τότε πολύ καλά θα κάνει να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Εδώ δε συλλέγουμε ψήφους. Εδώ ζητούμε συνειδήσεις, ζητούμε ψυχές.»Η Χρυσή Αυγή δεν σκοπεύει να γίνει δημοφιλής. Το γράφω αυτό για να ξεκαθαρίσω εξ αρχής πιθανές αυταπάτες του αναγνώστη. Η λαϊκή ψήφος δεν είναι για μας κάποιο είδος προσωπικής επιβεβαίωσης. Δεν είναι καν μια δικαίωση των αγώνων μας, πρώτα απ’ όλα γιατί τους αγώνες τους δίνουμε μαζί με αυτούς που επιλέγουν να δράσουν έξω από τα πλαίσια του καθωσπρεπισμού και να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή κάθε μέρα και όχι μόνο αυτήν την Κυριακή.

Οι θέσεις μας, δυστυχώς για την Πατρίδα μας, δικαιώνονται καθημερινά. Λαθρομετανάστευση, ανεργία, εγκληματικότητα, αναρχία, φυλετική αλλοίωση, διαφθορά, περιφρόνηση της Πατρίδας και απεμπόληση των δικαίων της, είναι γύρω μας παντού και επιβεβαιώνουν με τον πιο οφθαλμοφανή τρόπο την αλήθεια και το δίκαιο των θέσεών μας.

Η διαφορά με τους επίδοξους εκμεταλλευτές αυτών των ζητημάτων, είναι ότι εμείς ζητούμε όχι μόνο να συμφωνήσει κανείς με τις διαπιστώσεις μας, μα και να σκεφτεί ποια είναι η ρίζα του κακού. Και να το ξεριζώσει. Δεν μας ενδιαφέρει να «ρυθμίσουμε» το ζήτημα των μεταναστών για να γεμίσει ο κρατικός κορβανάς που κάνει τον κόπο και τις εισφορές μας παλιόχαρτα του χρηματιστηρίου. Μας ενδιαφέρει να συνειδητοποιήσει ο πολίτης ότι οι ξένοι δεν έχουν θέση στη δική μας Πατρίδα αλλά στη δική τους. Ότι δεν διαπραγματευόμαστε αυτά που με αίμα ελευθέρωσαν οι παππούδες μας. Και λοιπόν; Ποια είναι η λογική συνέχεια; Εδώ, σταματούν όλοι. Διαπιστώσεις, κούνημα της κεφαλής ή του δακτύλου κάνουν όλοι. Εμείς λέμε: ΠΡΑΞΕΙΣ. Αν οι τούρκοι εξακολουθήσουν τις προκλήσεις, αν δεν μπορούμε να πάμε χθες στα Ιμια, σήμερα στο Φαρμακονήσι, αύριο στη Σάμο, μεθαύριο ποιος ξέρει πού, τότε τι θα κάνουμε; Εκεί όλοι συμπίπτουν: ΤΙΠΟΤΑ.

Εμείς ζητούμε από τους συμπατριώτες μας να ξυπνήσουν από το λήθαργο, και από τις κατ’ ιδίαν διαπιστώσεις να προχωρήσουν στις συλλογικές δράσεις. Αυτό δεν μας κάνει δημοφιλείς.

Μα, θα πει, κανείς, αν δεν σκοπεύουμε να γίνουμε δημοφιλείς, τότε προς τι η κάθοδος στις εκλογές; Με ποια προοπτική, με ποιο σκοπό;

Κατ’ αρχήν δεν μας ενδιαφέρουν οι βουλευτικές ή άλλες καρέκλες. Αν το επιθυμούσαμε θα είχαμε ως άτομα βρει καταφύγιο σε κάποιον άλλο πολιτικό σχηματισμό. Επιλέγουμε να μείνουμε εδώ γιατί πιστεύουμε στην καθαρότητα των θέσεων αλλά και των προθέσεών μας. Αυτές επικοινωνούμε. Και λέμε, είμαστε εδώ,

Δεν έχουμε να υποσχεθούμε παρά μόνον αγώνες. Οι λαπάδες πάνε αλλού. Και ως δικαιούνται γυρεύουν με την κάθοδό τους στην πολιτική αρένα να αρπάξουν όποιο πρόβατο ξεγλυστρήσει από το νεοδημοκρατικό μαντρί. Με ποιο τρόπο; Οποιονδήποτε. Αρκεί να γίνουν αρεστοί στον κραδαίνοντα ψηφοδέλτιο, υπνοβάτη.

Ο λαός μας είναι ένας κακομαθημένος λαός. Η κοινωνία μας είναι μια κακομαθημένη κοινωνία. Στους υπνοβατούντες ψηφοφόρους αρέσει να ακούν «θα». Υποσχέσεις για μια πιο εύκολη ζωή. Πιο εύκολη δε σημαίνει απαραίτητα καλύτερη. Το ζητούμενο του λαού δεν είναι αυτή η καλύτερη ζωή. Θέλει εύκολες λύσεις, λύσεις φαστ φουντ. Απόψεις που δε χρειάζονται σκέψη. Εκεί διαφωνούμαι με τη μάζα των ψηφοφόρων, και αυτοί μαζί μας. Δεν τους κάνουμε. Και το κυριότερο, δεν μας κάνουν.

Χωρίς σκέψη και χωρίς προσπάθεια, ο λαός μας βρίσκεται σε μια πεισιθανάτια τροχιά. Εμείς θέλουμε να τον βγάλουμε από την απάθεια. Κόντρα σε όλους τους ανέμους και τα κύματα που τον ωθούν στο να αφεθεί στο κισμέτ. Εκεί που ο λαός μας αφήνεται στο ψευτοόραμα του Γιωργάκη, στους ψευτοαγώνες των ψευτοοικολόγων πεμπτοφαλαγγιτών, των συμπορευτών σταλινικών ορφανών, και των ακροδεξιών μαϊμούδων, εμείς του λέμε ΟΧΙ. Στάσου στα πόδια σου και πολέμα.

Στο οκνηρό παιδί που επειδή κυλάει στην τσουλήθρα, νομίζει πως γυμνάζεται και συμπεριφέρεται σαν πρωταθλητής, που καμώνεται ότι τα ξέρει όλα, έχει άποψη για όλα, τα κρίνει όλα, εμείς του δείχνουμε το πρόσωπό του στον καθρέφτη. Η γελοία εικόνα του ικανοποιεί τους εθνοπατέρες και τις εθνομαμάδες της Βουλής. Ο ψηφοφόρος είναι το χαϊδεμένο τους.

Για μας ο λαός μας είναι η δύναμη της Πατρίδας μας. Και την Πατρίδα μας τη θέλουμε δυνατή, έξυπνη, δημιουργική, υπερήφανη.

Αν λοιπόν τραβώντας το παραβάν, πηγαίνοντας μπροστά στην κάλπη, διαλέγοντας τα ψηφοδέλτια, ο ψηφοφόρος διστάσει να ρίξει την ψήφο του στη Χρυσή Αυγή, παρότι αντιλαμβάνεται την ορθότητα των θέσεών της, τότε πολύ καλά θα κάνει να μην ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

Εδώ δε συλλέγουμε ψήφους.

Εδώ ζητούμε συνειδήσεις, ζητούμε ψυχές.

Εχεις ψυχή; Ελα δίπλα μας.Η ΟΧΙΑ

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/10/02/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B7/#more-12947

Δεν υπάρχουν σχόλια: