Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ! Νέα επεισόδια στον Άγιο ΠαντελεήμοναΟι ΕΛΛΗΝΕΣ κάτοικοι σταμάτησαν τις ορδές των αντιρατσιστών! Σε ρόλο παθητικό η αστυνομία.

Πριν από λίγο, εκατοντάδες αντιρατσιστές- αναρχικοί κατέβαιναν την Κοδρικτώνος με σκοπό να καταλάβουν τη ν Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα και να την παραδώσουν στους λαθρομετανάστες. Αστυνομικές δυνάμεις συνόδευαν δεξιά και αριστερά την πορεία, ενώ στην πλατεία ευρίσκοντο δύο διμοιρίες μόνον ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις, μάλιστα, μέσω των επικεφαλής των, τρομοκρατούσαν τους κατοίκους και τους έλεγαν να απομακρυνθούν κι ότι η αστυνομία δεν πρόκειται να επέμβει. Στην πλατεία βρισκόντουσαν εκατό περίπου Έλληνες κάτοικοι της περιοχής, που αντιστάθηκαν δυναμικά στην προσπάθεια των λεγόμενων «αντιεξουσιαστών και αντιρατσιστών» να καταλάβουν την πλατεία. Αντιστάθηκαν και όχι μόνον! Έτρεψαν σε φυγή τους «νεαρούς», που καίνε την Ελληνική Σημαία και τότε η αστυνομία επενέβη για να ρίξει δακρυγόνα στους κατοίκους της πλατείας…

Αυτή τη στιγμή η πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων κατοίκων, ενώ οι λεγόμενοι «αντιεξουσιαστές» κλαίγονται και λένε ότι δήθεν τους επετέθη η… αστυνομία! Πράγμα το οποίο ΔΕΝ συνέβη….

Απίστευτο και όμως αληθινό
Δεν υπάρχουν σχόλια: