Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Αλβανός και ο δεύτερος ληστής του Βύρωνα

Κοντά στη σύλληψη και του δεύτερου δράστη της αιματηρής ληστείας στο κατάστημα «Γερμανός» στον Βύρωνα, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα η 32χρονη Αθανασία Γκίνη, βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία του δράστη. Πρόκειται για έναν 25χρονο, Αλβανικής καταγωγής, που είναι ξάδελφος του 23χρονου που συνελήφθη αμέσως μετά τη ληστεία.


Έφοδοι σε σπίτια

Αργά χθες το βράδυ, έγινε έφοδος στο σπίτι του 23χρονου, που συνεχίζει να κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο στο Παγκράτι, όπου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα.

Λίγες ώρες αργότερα, τα ξημερώματα εντοπίστηκε το σπίτι του δεύτερου ληστή, στην περιοχή της δυτικής Αττικής. Ο δράστης δεν ήταν μέσα στο σπίτι.

Ο 25χρονος είναι σεσημασμένος για ληστείες και αποφυλακίστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο.

Εν τω μεταξύ, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν τρεις Αλβανοί και ένας Γεωργιανός, οι οποίοι ανήκαν σε συμμορία που είχε διαπράξει ένοπλες ληστείες στην Αττική, μέλος της οποίας είναι και ο 25χρονος.

Οι συλληφθέντες είχαν ληστέψει τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στο Παγκράτι και στον Άγιο Δημήτριο, ενώ επιπλέον είχαν προσπαθήσει χωρίς επιτυχία να ληστέψουν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Αγίου Δημητρίου.

Μετά τη σύλληψη των τεσσάρων συνεργών του 25χρονου η Αστυνομία βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στον εντοπισμό του.

http://www.zougla.gr/news.php?id=29130

Δεν υπάρχουν σχόλια: