Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ανήλικοι βουλγαροι κατηγορούνται ότι βίασαν και βιντεοσκόπησαν 13χρονη

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης προκάλεσε πριν δύο χρόνια η είδηση ότι τρία ανήλικα αγόρια βίασαν ένα 13χρονο κορίτσι σε μεγάλο χωριό του νομού.

Τα δύο αγόρια, βουλγαρικής καταγωγής, κατηγορούνται ότι το 2007, βίασαν διαδοχικά την ανήλικη, ενώ το τρίτο αγόρι κατηγορείται για συνέργεια στο βιασμό, καθώς ήταν παρών και βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις σκηνές της φρίκης.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό μάλιστα κυκλοφόρησε ευρέως μέχρι που τυχαία έφθασε και στο κινητό τηλέφωνο του πατέρα της 13χρονης, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του.

Χθες ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης και πρώτος απολογήθηκε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους, ο οποίος και διατάχθηκε να τεθεί υπό καθεστώς επιτήρησης από κοινωνικούς λειτουργούς.


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθούν και οι συγκατηγορούμενοι του.

Όπως ισχυρίζεται το κορίτσι, γνώριζε το ένα από τα τρία αγόρια - μάλιστα είχαν μακρινή συγγενική σχέση- ωστόσο δεν έκαναν συχνά παρέα.

Όπως υποστηρίζει την επίμαχη ημέρα βρέθηκαν σε μία κοινή παρέα και κατέληξαν στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων. Όπως είπε, της έριξαν κάτι στην πορτοκαλάδα που έπινε, γεγονός που την έκανε να βρίσκεται σε εκστατική κατάσταση, να γελάει συνέχεια και να μην έχει συναίσθηση των πράξεων της.

Από την πλευρά τους, οι ανήλικοι ισχυρίζονται ότι η ερωτική πράξη έγινε με την συναίνεση του κοριτσιού. Παραδέχτηκαν μάλιστα ότι τη βιντεοσκόπησαν με το κινητό τηλέφωνο, ισχυριζόμενοι ότι το είχε ζητήσει η ίδια.

http://www.zougla.gr/news.php?id=26351

Δεν υπάρχουν σχόλια: